Just my another Personal WordPress.com weblog

About Me & Everything

* Interested In:Dating Women, Relationship with Women, Friends, Activity Partners
* Member Since:Sep 2005
* Hometown:City_Of_MeTal_ Underground_Community
* Company:UNEMPLOYMENT & KEEP TRYING IN MUSIC INDUSTRY… GOT IT!!
* Your URL [Edit] :http://profiles.friendster.com/aimxdoanx
* Other education:TK Pertiwi….SD Islam Athirah…SLTP Bhe Whe The II……SMAN 18 Vhan-BLaxt … Kuliah Di Universitas Paramadina Jakarta jurusan TEKNIK INFORMATIKA S1
* College/University:
Paramadina University, Attended 2005 – 2009, Class of 2009, Associate’s Degree, Information and Technology ( IT )
* Occupation:
BE AN “IT” EXPERTS & A BASS PROFESSIONAL PLAYER
* Affiliations:
KETUA PENGAJIAN TAPI GAK AKTIF – AKTIF….
* What I enjoy doing:
IM3 (internet, makan, minum, molooor), maen komputer, nonton, baca buku, masak, berenang, jalan2 ke mangga dua dan glodok, AND NGEBAND
Book* Favorite Books:
jakarta undercover, hongkong heroes, Law Of Ueki, Naruto, Harleem Beat, Ungu Violet, Dragon ball, dear boys, fullswing, majalah game and mobil + motor, eyeshield 21, one piece, Sergeant Keroro, Slamdunk, DO, PC PLUS, PC MILD, PC MEDIA, Komputek, Chip, Rolling Stone, ALGORITMA DAN PEMROGRAMAN

 

 

 

* Favorite Movies:
the fast and the furious, 2 fast 2 furious, tokyo drift, thunder, last ride, Torque, A2 racing, Thrust, Initial D, The italian Job, Transformers, X men, land of the dead, day of the dead, shaun of the dead, DOA, Ghost rider, Silent Hill, Resident Evil, Naruto, Slam dunk, Sonic, Gundam all series, eyeshield, jumper, meet the spartan, kungfu dunk, shaolin soccer, kungfu hustle, american pie all series, fantastic 4, rush hour all series, iron man, BANYAK DAH POKOKNYA….

 

 

 

 

 

* Favorite Music:
LACUNA COIL, ALL THAT REMAINS, ARCH ENEMY, AS I LAY DYING, AVENGED SEVENVOLD, BLEEDING TROUGH, CALIBAN, CHIMAIRA, DARKEST HOUR, DEVIL DRIVER, DIVINE HERESY, DRAGON FORCE, DREAM THEATER, ENDZWECK, HEAVEN SHALL BURN, AUSTRIAN D MACHINE, HIMSA, KORN, BULLET FOR MY VALENTINE, FEAR FACTORY, FOLLY, HIMSA, IN FLAMES, KILLSWITCH ENGAGE, LAMB OF GOD, LOST PROPHET, METALLICA, NIGHTWISH, SLAYER, SLIPKNOT, SOIL, SOILWORK, STONESOUR, SYSTEM OF A DOWN, THE BLACK DAHLIAS MURDER, THE DILLINGER ESCAPE PLAN, TRIVIUM, ILL NINO, WITHIN TEMPTATION, BLESSED BY A BROKEN HEART, GOD FORBID, PANTERA, PARKWAY DRIVE, MISERY INDEX, ADVERSARY, THE GHOST INSIDE, STILL REMAINS, IT DIES TODAY, ALESANA, ALEXIS ON FIRE, ATREYU, DESTROY THE RUNNER, AIDEN, EMERY, FINCH, MCR, SAOSIN, THE USED, UNDEROATH, STORY OF THE YEAR, RUFIO, SIKSA KUBUR, BURGERKILL, DEAD SQUAD, KBB, JAKARTA FLAMES, VENDETTA, ZALA, STRAIGHTOUT, PURGATORY, KOIL, SERINGAI, PAIN KILLER, KILLING ME INSIDE, CAPTAIN JACK, NEMESIS, ALONE AT LAST

 

* Favorite TV Shows:
pimp my ride, extravaganza, paranoia o chnnel, extreme exposures, Mtv, LA concert, E-Lifestyles, Tawa Sutra XL, Empat mata, ceriwis, kuliah subuh, pildacil, jelang siang, buser, seputar indonesia, sebenarya ada banyak seeeh gak bisa disebutin satu- satu.. YANG PENTING PUNYA TV AJA UDAH SUKUUUUUUR…

 

 

 

 

 

Who I want to meet and Like very much :

yang pertama sih nabi Muhammad SAW. nah baru gw pengen ktemu sama sapa yah.
– Nissa Hamzah “Omlette” Wow nice…
– Prisa Adinda “Vendetta” Oooo So Sweet..
– Om Billy Seehan “Mr.Big” my Full inspiration..
– Mike D’Antonio “Killswitch Engage” Keep Fuckin Rock dude!!
– John Myung “Dream Theatre” Keren Daah!!
– Josh Gilbert “As I Lay Dying”, Nice Performance !!!
– Chris Sorenson “SAOSIN”, Very Attractive !!!
– Om bagus “Netral”, Gokil Sobb!!
– Om Thomas Ramdhan “GIGI”, No Comment deh!!
– Pak Indro “Bass Heroes”, Ajarin donk Pliiiz !!!
– Bang Barry “Bass Heroes” Ampuun!!!
– Sapa yaaah.. Ada Deeeeh.. Mau Tauu aja..

 

Who I don’t want to meet:

– orang gila
– orang sinting
– orang boros
– orang belagu
– orang yang tinggi hati
– orang yang cuek ma sekitar
– orang yang sok pintar padahal goblok
– orang yang pinter tapi pelit bagi ilmu
– orang yang suka bikin orang nungguin dia
– orang yang gak punya pendirian
– orang yang suka ganti keputusan kalo udah mepet
– orang yang sok lebay tapi garing
– orang yang norak, darkam, ndesoo
– orang yang gak ngehargain waktu
– orang yang suka buang-buang makanan
– orang yang suka ngomongin hal yang gak penting
– orang yang suka ngomongin orang lain, apalagi ke gue
– orang yang suka nusuk temen dari belakang

kalo kata gue “mendingan LOE langsung nyebur ke laut aja biar mati sekalian ditelen bumi yang gak jelas juntrungannya”

* Zodiac Sign:
Sagittarius
* About Me:
Orang aja gak ada yang tau juga siapa gw sebenarnya, tapi yang penting gw bisa ngerti orang. tapi tau dah orang bisa ngertiin gw atau nggak..
ada yang bilang gw IDIOT lah
ada yang bilang gw GENDUT lah
ada yang bilang gw DARKAM lah
ada yang bilang gw AUTIS lah
ada yang bilang gw TELMI lah
ada yang bilang gw GOBLOK lah
ada yang bilang gw ANJING lah
ada yang bilang gw CULUN lah
ada yang bilang gw BANGSAT lah
TERSERAH….
BODO amaaaaaat…

yg penting gue Jadi diri sendiri…….

MERDEKAAAAAAAA…..

Jadi pemain professional itu susah sekali..
jadi harus banyak belajar..
ooh dewa bass!! bantuin donk..

“denn my wenig zauberin
sind nicht existierend wort dem konnen mich wort
as anderes as abbitte weil dich schon existierend dort drüben
und ich gerade regress sehen you aus fern…”

mebass guitar rock.gif Pictures, Images and Photos

“lieben dies farbenprächtig, lieben dies man, lieben dies verbands, aber lieben sind nicht musst haben”

magzzombie-1.gif

Death is forever, so dont flirt with death
Death is painfull, so stay away from knifes
Death is not for lovers, so dont die
Death is not for me, so dont even try
Death is never clear, so be carefull
Death is never fun, so stay away from strangers
Death is never pleasing, so dont get caught up in the hype
Death is never fair, so get use to it
Death is always occure yourself negative

Bass GuitarBass Guitar 8 Pictures, Images and Photosbass guitar Pictures, Images and Photos